Woningaanbod

Comfortabel en energiezuinig wonen in het centrum van Spijkenisse. Dat is wonen in Centrumpoort. Centrumpoort markeert de oostelijke entree naar het centrum van Spijkenisse. Verdeeld over meerdere bouwblokken ontwikkeld Haagsebaan Vastgoed op deze locatie in totaal 222 appartementen waarbij zowel huur- en koopappartementen worden gerealiseerd.

Binnenkort in verkoop! PRE-SALE is reeds gestart!

Fase 2: 18 Koopappartementen

In het tweede koopappartementencomplex worden 18 woningen gerealiseerd welke variëren in woonoppervlak tussen ca. 70 m2 en 103 m2. Elk appartement beschikt over een royaal balkon of een terras met tuin, op de begane grond zijn privé bergingen. Het appartementengebouw telt 4 verdiepingen met op elke woonlaag 4 woningen. De woning is voorzien van de duurzame installaties wat resulteert in een energie neutrale woning, complete keuken en luxe sanitair. Dit alles vormt gezamenlijk een unieke woonervaring in een kleinschalig appartementencomplex.

Bekijk hier de plattegronden van de appartementen!

Fase 1: Kolkplein – 96 Huurappartementen

In de eerste fase van Centrumpoort worden 96 vrije sector huur appartementen gerealiseerd. De appartementen van fase 1 variëren in woonoppervlak tussen ca. 60m² en 136m² en hebben allen een royaal balkon en tevens een gezamenlijke daktuin bovenop de parkeervoorziening. De bouw is 24 juni 2022 gestart en de verwachting is dat de verhuur van de woningen in het derde kwartaal van 2023 zal plaatsvinden.

Klik hier voor meer informatie over de huurappartementen

Binnenkort in verhuur!

Fase 3: 36 Koopappartementen

Het eerste koopappartementencomplex bestaat uit 36 woningen welke variëren in woonoppervlak tussen ca. 78 m2 en 93 m2. Elk appartement beschikt over een ruim balkon. Op de begane grond is een inpandige stallingsgarage, gezamenlijke (fiets)berging en een gezamenlijke huiskamer gelegen. Het appartementengebouw telt 4 woonlagen met op elke woonlaag 9 woningen.

Bekijk hier de concept plattegronden!