Woningaanbod

Comfortabel en energiezuinig wonen in het centrum van Spijkenisse. Dat is wonen in Centrumpoort. Centrumpoort markeert de oostelijke entree naar het centrum van Spijkenisse. Verdeeld over meerdere bouwblokken ontwikkeld Haagsebaan Vastgoed op deze locatie in totaal 222 appartementen waarbij zowel huur- en koopappartementen worden gerealiseerd. Centrumpoort is de overkoepelende naam van meerdere deelplannen. Aan het Kolkplein zijn 3 appartementengebouwen ontworpen: 96 huurappartementen, 36 koopappartementen en 18 koopappartementen. Aan de van Houtenstraat (andere zijde van de Doctor J.M. Den Uyllaan) zijn 2 appartementengebouwen ontworpen. Momenteel is nog niet bekend of dit koop- of huurappartementen worden. Lees hieronder meer over de appartementengebouwen van Kolkplein!

Welke woning je ook kiest, ze hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn zeer energiezuinig, en daarmee voorbereid op een duurzame toekomst.

situatie tekening
Van Houtenstraat - in ontwikkeling Kolkplein - 36 koopappartementen Kolkplein - 18 koopappartementen Kolkplein - 96 huurappartementen

Van Houtenstraat - in ontwikkeling

Kolkplein - 36 koopappartementen

Kolkplein - 18 koopappartementen

Kolkplein - 96 huurappartementen

Kolkplein – 96 Huurappartementen

In de eerste fase van Centrumpoort worden 96 vrije sector huur appartementen gerealiseerd. De appartementen van fase 1 variëren in woonoppervlak tussen ca. 60m² en 136m² en hebben allen een royaal balkon en tevens een gezamenlijke daktuin bovenop de parkeervoorziening. De bouw is 24 juni 2022 gestart en de verwachting is dat de verhuur van de woningen in het derde kwartaal van 2023 zal plaatsvinden.

Klik hier voor meer informatie over de huurappartementen

Binnenkort komen hier de plattegronden online!

Kolplein – 36 Koopappartementen

Het eerste koopappartementencomplex bestaat uit 36 woningen welke variëren in woonoppervlak tussen ca. 78 m2 en 93 m2. Elk appartement beschikt over een ruim balkon. Op de begane grond is een inpandige stallingsgarage, gezamenlijke (fiets)berging en een gezamenlijke huiskamer gelegen. Het appartementengebouw telt 4 woonlagen met op elke woonlaag 9 woningen.

 

Bekijk hier de concept plattegronden!

Kolplein – 18 Koopappartementen

In het tweede koopappartementencomplex worden 18 woningen gerealiseerd welke variëren in woonoppervlak tussen ca. 77 m2 en 106 m2. Elk appartement beschikt over een ruim balkon en een berging op de begane grond. Op de begane grond zijn de bergingen en twee appartementen met tuin gesitueerd. Het appartementengebouw telt 4 verdiepingen met op elke woonlaag 4 woningen.

Bekijk hier de concept plattegronden!