Spijkenisse

Centrumpoort is de oostelijke entree naar het centrum van Spijkenisse. Vanuit Centrumpoort loop je zo het winkelcentrum van Spijkenisse in. Ook met openbaar vervoer is Centrumpoort goed bereikbaar, op 8 minuten loopafstand ligt metrohalte Spijkenisse centrum. Met 12 autominuten zit je op de A15 of de A4 richting Rotterdam. Voor je dagelijkse boodschappen kun je om de hoek terecht.

Voorzieningen

In Spijkenisse zijn vele voorzieningen, zoals scholen, winkels, restaurants, openbaar vervoer en het nieuwe theater. Met keus uit zo’n 250 winkels is er genoeg aanbod om een middagje te gaan winkelen, en elke laatste zondag van de maand is het koopzondag!

Uit in Spijkenisse

Geef na het shoppen de voeten wat rust door een drankje te doen bij één van de vele barretjes of ga lunchen bij een eetcafé. Heb je overdag andere dingen te doen? Geniet dan na een heerlijk diner van een avondje vermaak bij theater De Stoep, waar landelijk bekende optredens plaatsvinden, of ga naar de bioscoop.

Sport en gezondheid

Voor sportieve activiteiten ga je baantjes trekken, of vrij zwemmen met de kinderen, in het Rivièrabad. Daarnaast is er in de gemeente meer dan voldoende aanbod om aan te sluiten bij een sportvereniging. Ga voetballen, hockeyen, tennissen of sluit je aan bij één van de vele sportscholen en fitnessclubs.

Voor zorg en onderwijs hoef je ook niet ver te zoeken. He Spijkenisse Medisch Centrum heeft een omvangrijk zorgaanbod voor kinderen en volwassenen. Bovendien is er een ruim aanbod aan bassischolen en voortgezet onderwijs. Vanuit Spijkenisse is Rotterdam een goed bereikbare locatie om een opleiding volgen.

Rotterdam

Toch verlangens naar een grotere stad? Dan brengt de directe metroverbinding of de A15 u binnen dertig minuten naar het centrum van Rotterdam.